Algemene Voorwaarden

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de Balletjesboer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen u en eerst genoemde, “de Balletjesboer”.

Orderbevestiging

Wanneer u een bestelling plaatst, zal deze per email worden geconformeerd.

Prijzen en aanbiedingen

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten, zoals vermeld op de website. Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Betaling

Bij de Balletjesboer kunt op de volgende manieren betalen:

  1. via iDeal (Mollie)
  2. Via overschrijving op IBAN/Rekeningnummer: NL14 RABO 0144 5812 13
    t.n.v. M.P.J. Tol, Balletjesboer. Vermeld bij overschrijving altijd het ordernummer.
  3. Via Paypal

(Indien u de betaling per bank overmaakt hebben wij 1 a 2 dagen nodig tot het verwerken van uw bestelling)

Na betaling ontvangt u een betalingsbevestiging.

Levering

Levering geschiedt na betaling. “de Balletjesboer” zal altijd proberen uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Wanneer het product op voorraad is, zal het binnen 2 werkdagen verzonden worden. De maximale levertijd van producten bedraagt 30 dagen tenzij anders overeen gekomen. Indien deze levertijd niet haalbaar is wordt u hiervan tijdig op de hoogte gesteld en bieden wij u de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden.

Bedenktijd

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende zeven werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Retourneren

Mocht het product niet naar behoren werken of gebreken vertonen kunt het retourneren. De kosten hiervoor dient u zelf te betalen. Als u een bedrag betaald heeft zal “de Balletjesboer” dit bedrag uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Geschillen

Mocht u niet tevreden zijn over producten van “de Balletjesboer” of de levering daarvan, verzoeken wij u vriendelijk per mail contact met ons op te nemen. Klachten worden bij “de Balletjesboer” altijd serieus in behandeling genomen.

Conformiteit en Garantie

“De Balletjesboer” staat er voor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

Privacy

Uw persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt, ook niet tegen betaling.